Foto van een Mega onbekend/overig, opgebouwd als open laadbak.. Geplaatst door Alex Miedema op 03-03-2015 om 10:20:42, met 5 reacties.

Mega onbekend/overig

Foto van een Mega onbekend/overig, opgebouwd als open laadbak.

Reacties

Hurli356
Staat hier wel Aixam op 😄
Alex Miedema
@Hurli356 klopt, maar het merk is Mega. Op mijn Seat Cordoba staat ook her en der Volkswagen, Seat is een merk van Volkswagen, maar mijn Cordoba is toch echt een Seat. Als je het kenteken natrekt bij rdw kom je ook uit op Mega.
Hurli356
Ah zo.. heb ze altijd aangezien voor Aixams 😄 weer wat geleerd
Alex Miedema
@Hurli356 Aixam is het moederbedrijf van Mega, Mega is het merk waaronder ze de voertuigen met regulier kenteken verkopen. Deze busjes zijn ook met een regulier kenteken ipv alleen als brommer te koop, vandaar dat ze hier hebben gekozen om de merknaam Mega te voeren.

Heb zelf wel een zwak voor de Tjaffer: alexmiedema.nl/tag/mega-tjaffer/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mega onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!