Onze testcombinatie, een taarup van het eerste uur (1983) met een THM rotor V2006 met 6mm. meenemers.Met daarvoor onze

Kverneland opraapwagen

thmtrader
Onze testcombinatie, een taarup van het eerste uur (1983) met een THM rotor V2006 met 6mm. meenemers.Met daarvoor onze "popper" een John Deere 4240S (132 PK mv.)

Reacties

HOOIJMAN
Woeste combi
thmtrader
Moet je maar eens zien wat we op de kuil hebben.....
HOOIJMAN
Wat dan een mf van pelgrom ha ha mooi spul melken jullie ook ?
thmtrader
Nee geen trekker van mijn buurman maar een John Deere 4955! Ik heb zelf een metaalbedrijf, het testen doen wij bij boeren in de regio. De trekkers en machines zijn van mij prive, zie het maar als een (beetje) uit de hand gelopen hobby....
HOOIJMAN
O kijk aan dikke jd op de kuil ! ja jullie zitten toch ook aan de broek straat heb wel vaker wat van jullie gehoord leveren jullie meer onderdelen van taarup ? kan nog wel eens makkelijk zijn !
thmtrader
We hebben doorlopend gebruikte onderdelen op vrd. Wagens die niet te redden zijn worden gesloopt. Ook zijn we op dit moment bezig met de ontwikkeling van een gestuurde tandem met 700/40x22,5 banden voor Taarup Kverneland wagens.
MaartenMandemaker
Zelfde als onder een 470 zit?
thmtrader
Ongeveer. Kan er nog niet te veel over vertellen.
MaartenMandemaker
Nee dat begrijp ik. wij hebben een 8 wielig tandem onder onze 465 liggen, bevalt ook zeer goed. radiaalbanden eronder, geen spoortje in het land.
ljdekker
Hier nog een taarup met een jd uut de 40 serie ervoor
ljdekker
He dat klembod dut het niet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kverneland opraapwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!