Foto van een Fendt 614, de nieuwe aanwinst! 😎. Foto is geplaatst door RobVolvo op 15-01-2017 om 18:08:53, met 22 reacties.

Fendt 614

RobVolvo
Foto van een Fendt 614, de nieuwe aanwinst! 😎

Reacties

+1
fendt farmer309c
@RobVolvo Heel mooie aanwinst heeft zeker niet al te veel uur en zeker speciaal dat hij de eerste originele stoel nog heeft moet je zuinig op zijn.
RobVolvo
@fendt farmer309c Heeft wel redelijk veel uren hoor. Het is inderdaad de originele stoel, maar deze heeft ze'n beste tijd wel gehad.. 😛
fendt farmer309c
@RobVolvo ik zou hem er op houden of mooi opnieuw laten bekleden bij onze 615 zit hij er ook nog op maar het zindeel is door de vorige eigenaar opnieuw bekleed in het zwart de rugsteun is wel nog origineel zonder scheuren en de hoofdsteun ook nog maar dat is een wel een ander type stoel van het oud type 615 met de deuren naar voor
RobVolvo
@fendt farmer309c Oke, ik denk toch dat er t.z.t. een Grammer in komt, die zitten altijd goed. En als ik erop zit zie ik de stoel toch niet 😛
+1
fendt farmer309c
@RobVolvo da wel maar ik zou het toch proberen om hem zo origineel mogelijk te houden
fendt farmer309c
@RobVolvo en deze stoelen zitten ook wel lekker
+1
RobVolvo
@fendt farmer309c Sorry, maar die mening kan ik niet echt delen... 😛
+1
john deere 7810
@RobVolvo

deze stoel op internet dus haha. geld van maken
fendt farmer309c
@RobVolvo heeft deze eigenlijk ook een koppeling die zo verrekes zwaar gaat of is dat weer anders bij een lsa als bij een ls zoals onze 615?
RobVolvo
@fendt farmer309c Hij gaat niet heel zwaar. Gewoon zoals de meeste trekkers uit deze tijd... 😄
fendt farmer309c
@RobVolvo nouw die van ons gaat toch heel zwaar maar die van ons is ook wat ouder en heeft de deuren nog naar voren ik wouw weten als de jongere series met de deuren naar voren ook nog zo'n zware koppeling hadden
Fendttrisixfan
@fendt farmer309c
Van mijn 611 gaatde koppeling ook erg zwaar
Fendt926Driver
@fendt farmer309c @Fendttrisixfan je kunt de as van de drukgroep laten smeren door de dealer. Kijk uit met zelf doen. Iets te veel of verkeerd vet dat op de koppeling komt en je hebt een probleem.
en kijk onder het dashbord daar zitten 2 veren in de koppeling bekrachtiger. Misschien iets kruipolie of wd 40 doen.
kan een wereld van verschil maken
fendt farmer309c
@Fendt926Driver bij ons zit er nog geen koppeling bekrachtig op volgens mij
Fendt926Driver
@fendt farmer309c jawel moet haast wel. Mijn buurman zijn 610 ls uit 1980 had het ook al. Onder het dashbord zit aan de kant van de koppeling een groene plaat voor de afdichting. Haal die eronderheen en je ziet aan beide zijden van het koppelingspedaal een buisje. Daarin zitten die veren.
Fendt926Driver
@fendt farmer309c zet van die machtige trekker anders eens een keer war fotos op tf. Dan kunnen wij ook mee genieten
Fendt926Driver
@fendt farmer309c heb jij ook zo een?



fendt farmer309c
@Fendt926Driver nee wij hebben een tussen model uit 1982 wel al 2 deuren maar wel nog naar voor draaiend en een omkeerintrichting met enkel een voeten bak maar nog geen handgas of tellers bij het stuur van de omkeerinrichting maar boven in het gehemelte de tellers.
+1
fendt farmer309c
@fendt farmer309c dit is hem toen hij nog te koop stond we hebben hem nu ongeveer 2 maanden
+4
olro 61
Wie een Fendt bestuurd word jaloers begluurd!
fendt farmer309c
@olro 61 jaja dat zeker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 614 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!