Foto van m'n International 633 klaarmaken voor trekkertrek, nu nog een oog eraan lassen en draadeind zodat ik hem kan verstellen.

International 633

marcel-pek
Foto van m'n International 633 klaarmaken voor trekkertrek, nu nog een oog eraan lassen en draadeind zodat ik hem kan verstellen.

Reacties

+2
RobVolvo
Zijn de hefarmen onderling aan elkaar verbonden door die koker? Zo ja, dan mag dit volgens de reglementen niet. Omdat jij jouw hefarmen als steigerbegrenzer gebruikt en die mogen niet aan elkaar zitten.. Zie het niet als kritiek, maar als tip om geen gezeik te krijgen bij de wedstrijd. 😉
+1
deutzisthebest
@RobVolvo

Even als trekkertrek leek, waarom zou dit niet mogen? Ik zie wel eens steigerbegrensers die van de hefarm naar het topstang punt gaan. Die zijn dan praktisch gezien ook star en met elkaar verbonden omdat ze niet kunnen bewegen ten opzichte van elkaar.
Een contructie zoals deze zie ik voor me: tractorfan.nl/picture/925399/…
+1
RobVolvo
@deutzisthebest Dat mag inderdaad wel. Maar meer op trekhaakhoogte mag het niet is mij altijd verteld....
+1
stephan-inter
@RobVolvo

Boven de trekhaak mogen geen gewichten hangen volgens regelement. Maar zo streng nemen ze dit niet als ik zo rond kijk.
+1
RobVolvo
@stephan-inter Opzich mag dit mits je je aan de maatvoering houdt. Je moet om de trekhaak een ruimte houden van 15cm breed en 30cm hoog. Als je dat redelijk op orde hebt mag je er gewoon gewichten boven hangen.
Sanderford
@stephan-inter dat mag zeker wel alleen moet er voldoende ruimte vrij zijn rond de trekhaak om veilig aan te haken. De gewichten mogen niet hoger dan de spatborden zitten pf achter de achterwielen uitsteken
+1
stephan-inter
@RobVolvo
Dit mag wel. Een gatenbalk mag bijvoorbeeld niet.
marcel-pek
@stephan-inter oké als ze er maar geen last van hebben met aanhaken is het goed.
+2
1046
Denk dat dit goedgekeurd is. Denk meer aan verbinding tussen de kogels in de vorm van gatenbalk. Wat nie is toegestaan😊

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!