Foto van een Ford 7840, bezig met poseren.Dit is een omgebouwde Ford 7840 door het Engelse bedrijf Moffett. Aan de achterkant zit een zware lader gebouwd en de trekker heeft een omkeerinrichting. In 2

Moffett MFT 7840

CaseCS130
Foto van een Ford 7840, bezig met poseren.
Dit is een omgebouwde Ford 7840 door het Engelse bedrijf Moffett. Aan de achterkant zit een zware lader gebouwd en de trekker heeft een omkeerinrichting. In 2007 hebben we deze al eens op proef gehad, maar uiteindelijk niet gekocht.

Reacties

+1
caseforelife
Het ziet er ook niet uit
lijkt wel een mislukt renault expiriment
hermanjohndeere
Ik vind um er eigenlijk wel stoer uitzien 😃
hermanjohndeere
En volgens mij ben ik ziek 😃
BenIH
Wat is het voordeel hiervan ten opzichte van een shovel in godsnaam?
zoiets is toch lang niet zo wendbaar, en de trekker is er ook niet voor gebouwd
CaseCS130
Het voordeel is dat je dit ding ook als trekker kan gebruiken. De lader is redelijk snel af te bouwen en dan is het gewoon een trekker. Je draait dan de stoel even om en zet het stuur op de voorkant en klaar. Je moet het meer als een vervanger van een trekker met voorlader zien. In plaats van de vooras te belasten, belast je nu de achteras die daar veel beter tegen kan. De lader is ook enorm degelijk en sterk.
Valtrapowerr
Die van onze loonwerker ziet er nog cooler uit 😃
fendt308-driver
Is die op mf basis? hebben wij ook gehad, maar omgerolen voor een valtra. die dingen zijn net hondehokken.:p
CaseCS130
Nee, deze is op basis van de Ford 7840, dat is er ook nog wel duidelijk in te herkennen.
Cabine is wel vrij smal door de achterlader, maar het is nog wel te doen.
SJB533
Ik, SJB533 en dickt hebben dit object verplaatst van Tractoren Ford 7840 (Poseren) naar Tractoren Moffett MFT 7840 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Moffett MFT 7840 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!