'S morgens in alle vroegste komt deze beer door de velden geslopen! Afgelopen maiscampagne in september kon Simon Buysse zich terug uitleven in de maisoogst. Vorig jaar werden met de Schlüter Compact

Schlüter Compact 950 TV

MMaarten
'S morgens in alle vroegste komt deze beer door de velden geslopen! Afgelopen maiscampagne in september kon Simon Buysse zich terug uitleven in de maisoogst.
Vorig jaar werden met de Schlüter Compact 950 TV de eerste stappen in de mais gezet tijdens de eerste Oldtimer mais hakseldag van België, waar Simon ook in de organisatie zat. Dit jaar was de tractor restauratie volledig afgerond en kon hij samen met een ' Martens Systems ' silagewagen op pad.
Een knappe silagewagen die gebouwd werd door Jan Martens uit Aartrijke, loonwerker en constructeur, die niet enkel silagewagens bouwde maar ook maishakselaars.

Meer oude najaars combinaties vind je op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!