Foto van een Joskin TetraX zuigarm opgebouwd. Foto is geplaatst door deutz1986 op 25-02-2018 om 09:26:19, met 9 reacties.

Joskin TetraX

deutz1986
Foto van een Joskin TetraX zuigarm opgebouwd

Reacties

arjanvw
Waarom zit deze arm in het midden? Kan die dan links en rechts zuigen? Je komt niet ver naast de tank uit, wat het lastiger maakt bij de put..
verwijderd
+1
arjanvw
@jasper-santing0 als je slang lang genoeg is kan dat idd. 😉 We hebben bij onze arm ook de mogelijkheid om via een trechter te laden, maar gebruik dat nooit. Duurt soms even voor het vacuüm weg is en dan til je de trechter mee omhoog met arm inklappen..
casejxu
@arjanvw dan is trechter te ligt😂
arjanvw
@casejxu blijkbaar! Standaard van Joskin..
casejxu
@arjanvw zat ook aan zoiets te denk om te maken. Aanrader?
arjanvw
@casejxu we kunnen beide, maar heb zelf liever de gewone arm ipv trechter. Je hoeft niet altijd precies goed te staan, arm stuur je zo de put in. Met trechter moet je hem er nogal precies boven sturen. Al zal het met beetje ervaring natuurlijk wel beter gaan, maar dan nog... Ook kan je met een arm uit een container zuigen zonder uit te stappen, met een trechter moet je toch nog weer de klep open en dicht doen...
Case5130
@casejxu waar ik werk hebben een 8 duims arm met trechter van kemp. Werkt echt ideaal en het voordeel is dat je geen geknooi hebt met mest die over het erf lekt omdat je de slang in de put laat. Sinds vorig jaar zit er ook een turbovuller aan dus krijgen we de tank ook helemaal vol.
+2
mdoornekamp
@jasper-santing0 hier is nog een stukje buis van 30 cm bij tussen gekomen. Anders zou je ook bijna over de trechter rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin TetraX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!