Foto van een Valtra Onbekend, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door modelboerderij op 02-05-2008 om 15:40:16, met 15 reacties.

Jako tank

modelboerderij
Foto van een Valtra Onbekend, bezig met bemesten.

Reacties

modelboerderij
Nieuwe stronttank van mts renkema de valtra heeft soms best wel wat moeite om opgang te komen kenners moeten maar zeggen waar deze horen ben niet zo thuis in de valtra wereld
Mengeledriver
Mooie 4-wielige tank!
ljdekker
Kan niet zien wat voor 1 het is, kmoet de neus zien, dan wil het wel
jehan
8150 of niet
modelboerderij
Megengele driver het is een 2 wielige hoor en ik weet het ook niet
Mengeledriver
Aan de velg te zien zijn het 650-65R38 banden. Als je er daar maar 2 van onder de tank hebt moet je wel erg droog en mooi land hebben. Volgens mij worden die ook niet gemaakt, ze worden met die banden altijd met 4 wielen gemaakt. Het scharnier tussen de buitenste wielen is herkenbaar aan de oranje steun in het achterspatbord. Dus ga nog maar's bij die tank kijken.
Mengeledriver
@modelboerderij, heb je al gekeken hoeveel wielen eronder zitten??
modelboerderij
Ja ben er al geweest er zitten toch 4 wielen onder maar die zag je niet maar ze zitten niet tegen elkaar aan zit nog ruimte tussen.
me
Dat is niet zo gek anders krijgt die klapbanden !
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Valtra Onbekend (Bemesten) naar Tractoren Valtra 8150 (Bemesten)
Valtra-Fordpower
Meer Jako dan Valtra 😃
Valtra-Fordpower
Ik, Valtra-Fordpower en Valtrapowerr hebben dit object verplaatst van Tractoren Valtra 8150 (Bemesten) naar Tractoren Jako tank (Bemesten)
Maris
Ik, Valtra-Fordpower en Valtrapowerr hebben dit object verplaatst van Tractoren Jako tank (Bemesten) naar Machines Jako tank (Bemesten)
Valtra-Fordpower
Ik had hm al verplaatst hoor... 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Jako tank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!