Foto van een John Deere 5095M. Land op afstand en hooi is een mooie combi voor volle wagens.. Geplaatst door JoramH op 27-05-2018 om 21:41:22, met 17 reacties.

John Deere 5095M

Foto van een John Deere 5095M. Land op afstand en hooi is een mooie combi voor volle wagens.

Reacties

Fendt926Driver
Klopt. Hoe droger hoe meer er in de wagen gaat.
Tot het echt gaat bruizen in de wagen dan neem je ook niet veel meer mee
JoramH
@Fendt926Driver met gangetje van 20 naar huis gereden. Eigen gewicht van trekker is dan aan de lage kant.
+1
Fendt926Driver
@JoramH 20 is wel heel tam. Maar het moet wel veilig blijven.
Heb je beremming op de wagen?
JoramH
@Fendt926Driver gelukkig wel maar bij hogere snelheid gaat ie wel eens wat slingeren als je hem echt stampvol hebt. Rij bewust zonder gewichten maar neus is dan wel licht.
hobbyboer
@JoramH Zet je de (meelopende?) besturing van de opraapwagen ook vast op de weg?
(Op de wat langere rechte stukken)
1046
Leuke combi. maat van me heeft een 5400. maar die durfde em ook nie voor de dieplader te zetten met 12 stelconplaten erop😁😁
john deere 7810
@1046

ja dat is ook vragen om moeilijkheden toch? het rijdt ook niet lekker
1046
@john deere 7810 daarom ook de 1046 ervoor gezet . met remventiel😊
JoramH
@1046 zonder remventiel had ik het ook niet gedaan. Als wagen leeg is is remweg voor mijn gevoel langer als met wagen die mooi van pas is. Langzamer is puur voor het slingeren, remmen gaat prima.
+1
1046
@JoramH veiligheid voor alles. ken beter 10 minute later thuus kome dan helemaal niet
marco2250
Blijft een hoop liggen ofnie
+1
JoramH
@marco2250 scherp:) lag teveel op en is niet vlak land, vind mijn hark belangrijker dan het gras daar. Daarnaast lag hekkelspecie er nog, wel overheen gemaait maar niet geharkt;)
arjanvw
@JoramH Alleen de volgende keer met maaien kom je je oude gras weer tegen. Als je dan wel mee harkt wat er nu is blijven liggen heb je wel een rommeltje in je kuil..
+1
JoramH
@arjanvw Het volgende komt niet meer op de kuil, maar je hebt wel gelijk dat je het beter schoner kunt achterlaten. Heb nog een oude sprintmaster staan die nodig weer in het werk gesteld moet worden (banden lek en hydrauliek slang vervangen)
fendt308-driver
En besturing vast zetten op de weg? En misschien toch een gewicht blokje voor wegwerk
JoramH
@fendt308-driver staat op de weg vast tenzij scherpe bochten moet maken. Meeste land binnen 1,5 km dus rustig rijden is prima te doen, daarnaast vaak inkuilmiddeltankje voor op de trekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5095M ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!