Foto van een International Meerdere. Foto is geplaatst door rommert14 op 31-08-2018 om 21:20:50, met 21 reacties.

International Meerdere

rommert14
Foto van een International Meerdere

Reacties

Fendt926Driver
Naast elkaar in de werkplaats?
Jd buiten beeld gehouden?
rommert14
@Fendt926Driver jd staat voor de kipper, werkplaats is tevens machineloods omdat elk ander gebouw propvol met vee zit.
Angelo368
@rommert14 lekker de poten omder kont weg lopen daar ofniet met zoveel vee
+1
rommert14
Angelo368
@rommert14 heb niet echt t idee dat jullie nu een hoop tijd over hebben ofzo, altijd druk
rommert14
@Angelo368 dat heb je met koeien melken
Angelo368
rommert14
@Angelo368 wij hebben net wat meer dus is het werk ook overal wat meer
Fast Eddy
Oude vertrouwde techniek.
rommert14
@Fast Eddy vertrouwd is anders, de 1056 heeft net de thermostaat en temperatuur sensor er nieuw op en loopt nog steeds warm, ook in de stuur orbitrol lek, de 844 doet het wat dat betreft beter
Fast Eddy
@rommert14

Dat kan je zelf nog maken. Een powershiftbak wordt moeilijker.
rommert14
@Fast Eddy ja, maar er is al vanalles aan gedaan, het moet leuk blijven. Die bak is garantie
BEboer
Op de foto's die ik al gezien heb hebben jullie een mooi rechtaan rechtuit bedrijf niet teveel poes pas en economisch boeren. Hoeveel koeien melken jullie en met welk systeem? Valt het sociale leven daar dan wat mee in DK?
rommert14
@BEboer het bedrijf is op z'n Amerikaans gebouwd destijds, wat je zegt klopt wel aardig het is vooral de logistiek die veel uren bespaard zowel in de stallen als op het erf, wij hebben in totaal 750 koeien en melken met een 2x24 rapidexit van het merk germania die we op dit moment aan het renoveren zijn zodat we meer koeien per uur kunnen melken.
BEboer
@rommert14 hoe bedoel je renoveren, terugloopgangen enzo aanpassen? of wachtruimte vergroten?
rommert14
@BEboer nee, automatische afname installeren en de balken van de rapidexit zijn versleten die willen niet meer omhoog
MaxxuM4ever
@rommert14 kun je met 750 koeien niet een zodanige winst genereren dat je wat betrouwbaardere trekkers en machines kunt kopen, dit kost zo toch erg veel tijd om de boel aan de gang te houden? Tijd die je niet aan je koeien kunt besteden. Of is dit ook een beetje hobbiën?
rommert14
@MaxxuM4ever we hebben deze twee inters voor de leuk, en klusjes waarvoor ze niet zo veel hoeven te draaien, we hebben voor de rest nog een jd met 11500 uur en voor de rest zijn alle tractoren onder de 5000 uur, er zijn hier drie mensen exclusief de melkers die zich bezig houden met de melkproductie, machinepark en het land houd ik me veel mee bezig.
+1
MaxxuM4ever
@rommert14 aha, ik dacht even dat deze trekkers kritische taken hadden zoals voeren. Voor de hobby prachtige trekkers en hier een forum vol fans die je vragen kunnen beantwoorden. Ik vind het wel leuk dat geëmigreerde boeren hier op tractorfan hun bezigheden en foto’s delen.
rommert14
@MaxxuM4ever de 4 cilinder voert jongvee en de 6 cilinder komt voor de stroblazer dus ik kan ze ook omwisselen als er wat is.

Tsja ik upload gewoon foto's, ook voor mezelf als herinnering weer te zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van International ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!