Freising 2009. Foto is geplaatst door Schluterfan op 30-12-2018 om 17:15:31, met 6 reacties.

Schlüter Super 2000 TVL

Schluterfan
Freising 2009

Reacties

+2
schluterman
Mooi die 8 cilinders zien werken 💪
+1
olro 61
Schlüter en Lemken = altijd een mooie combinatie.
+1
Schluterfan
@olro 61

Schlüter en Gassner nog beter. Om en top beiers kun je ze dan niet hebben. Ook buiten het productie en ontwikkelingsgebeuren hadden de families Schlüter en Gassner een zeer goede verstandhouding. Gassner heeft tot op heden nog steeds Schlüters.
olro 61
@Schluterfan Bij mijn weten bouwde Gassner alleen ploegen.Op de folder stond alleen de achterzijde van een oude Schlüter 1500 TVL? afgebeeld.
+1
Schluterfan
@olro 61

Nu bouwen ze enkel nog ploegen,maar in de jaren 40, 50 en miss ook de jaren 60 maakten ze ook hefinrichtingen, die toen op elke gangbare trekker konden worden gemonteerd. Ook hebben ze pogingen gedaan om frontladers te bouwen. Bij de ploegen hoorden ook een bepaalde tijd frontploegen. Ik dacht dat ze er maar een 5tal gemaakt hadden, en een ervan hebben ze terug gekocht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!