Uit de oude doos: Een nieuwe grill gemaakt, het eerst wat gerestaureerd is!. Geplaatst door Kramer U800 op 02-01-2019 om 22:08:04, met 9 reacties.

Kramer U800

Uit de oude doos: Een nieuwe grill gemaakt, het eerst wat gerestaureerd is!

Reacties

+2
Kramer U800
Hangt nu trouwens in de huiskamer, mocht van moeders 😀😜
+2
schluterman
@Kramer U800 goed bezig jonge. Mooi deutz teken erop 👌
+2
Kramer U800
@schluterman Dankjewel! Ja Deutz logo zit er origineel niet op maar toen we toch bezig waren met uitsnijden van het Kramer Allrad logo gelijk maar een tekening gemaakt voor het Deutz logo! Daarna alles laten stralen en de logo's laten verchroomen, en de grill laten schoperen en hier thuis gespoten. De grill moet trouwens nog wel opnieuw gespoten worden omdat er wat blaasjes in zitten.
steyrlanzboy
Heeft dit merk iets met deutz temaken ik zie een deutz logo boven in de hoek zitten
+2
schluterman
@steyrlanzboy de motor 6 cilinder deutz
+1
Kramer U800
@steyrlanzboy Het merk Kramer was wel zelfstandig maar Deutz was over het algemeen vaste leverancier van motoren bij hun.
+2
a3vandiejen
@Kramer U800 Netjes.
+1
Kramer U800
@a3vandiejen Dankjewel!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer U800 en hebben de trefwoorden kramer , grill , kramer U800 en Kramer Allrad geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!