Foto van een International 745 XL aan het poseren.. Foto is geplaatst door remco rooks op 03-02-2019 om 20:21:31, met 11 reacties.

International 745 XL

remco rooks
Foto van een International 745 XL aan het poseren.

Reacties

+1
newholland-
Dakluik andersom 🙃Zelfbouw?
+1
remco rooks
@newholland- zeker oude dakluik was aan de cabine gekit toen besloten om er zelf een te maken van RVS die andersom staat zodat je de international sound beter hoort en een beter arko hebt
+1
stijn-de-bock
@remco rooks bij mijn 955 zit het ook zo, origineel in 1979.bij de jongere Is het omgekeerd. Is wel superleuk om je fluitketel beter te horen.
remco rooks
@stijn-de-bock ja deze gaat origineel ook andersom open
+1
remco rooks

(klik om te vergroten)

RVS dakluik
+1
newholland-
@remco rooks ziet er top uit ook goed water dicht?☔️
+2
remco rooks
@newholland- ja het daluik zelf sluit goed af met een raam rubber. het dakluik zelf is er aangekit en vast geschroefd
Fordje4600
Voorlader gestraald en gespoten Zonder verf?
remco rooks
@Fordje4600 nee voorlader zit eerste lak nog aan en alles wat mooi rood is aan de voorlader hebben we verander of bij aan gelast. overspuiten staat nog op de planning.
+1
Fordje4600
@remco rooks ah donder

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!