Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 met imants culter en 47 spitmachine. Zaterdag eerste 9 ha gespit waar bieten op kwamen. Als er in het kort geen regen valt zal er op dit perceel als snel moeten beregend worden. In het donker zag je meer met de werklampen uit dan aan door  het stof.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 met imants culter en 47 spitmachine. Zaterdag eerste 9 ha gespit waar bieten op kwamen. Als er in het kort geen regen valt zal er op dit perceel als snel moeten beregend worden. In het donker zag je meer met de werklampen uit dan aan door het stof.

Reacties

fendtjecis
Zonder gps?
+1
Jorrick 1455XL
@fendtjecis Dat wil prima hoor..
rommert14
@Jorrick 1455XL wij cultiveren met een 5 meter lemken zonder gps....
Jorrick 1455XL
@rommert14 Ja oke ? Snap de reactie niet helemaal🥴
rommert14
@Jorrick 1455XL dat landwerk zonder gps ook wel wil.
Jorrick 1455XL
@rommert14 Ja dat zei ik ook al.
eicher4048driver
@fendtjecis Ja clemens heeft geen GPS maar voor spitten heb ik dat absoluut niet nodig. Staat toch op 3m spoor dus je rijdt vlak met de band langs het gespitte af dus dat gaat heel goed zo om recht te blijven teveel zonder overlap
KlaasM
Genieten van de sond?
eicher4048driver
@KlaasM Ja hieraan wil die wel brullen! Zou er een keer een filmpje van moeten plaatsen. Raam hou je niet al te lang open van het lawaai, mijn baas spit zelfs met oorstoppen in 😉 De TTV 630 moet hierdan ook aardig aan werken met een brandstofverbruik van 24-25L/u
+4
stegboer
@eicher4048driver lawaai? Is een genot aan de oren
+1
fendtjecis
@eicher4048driver dat wil ik ook wel is hore nu 😬
+1
eicher4048driver
Komt inorde de volgende keer als ik weer aant spitten ben 😀
eicher4048driver
+1
stegboer
@eicher4048driver klinkt als muziek in de oren wat een fijn geluid👌🏻👌🏻
eicher4048driver
@stegboer Jazeker. Gister weer 13 ha gespit gehad. Met deze combinatie heb je altijd mensen die even stoppen om even te blijven kijken, Ook mede omdat hier weinig boeren spitten.
stegboer
@Pannenboer1 loat oe pa dat ff zien haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!