De meesten kennen onze Merlo Multifarmer met hefinrichting en PTO.Niet iedereen weet dat een Turbofarmer TF42.7 of TF50.8 ook te bestellen is met een PTO. In dit geval zonder hefinrichting. Afhankelij

Merlo Onbekend

FarMachine
De meesten kennen onze Merlo Multifarmer met hefinrichting en PTO.
Niet iedereen weet dat een Turbofarmer TF42.7 of TF50.8 ook te bestellen is met een PTO. In dit geval zonder hefinrichting. Afhankelijk van het type machine leverd de PTO 115 of zelfs 140 PK op de PTO.

Reacties

inspecteurfendt
Wordt dit veel verkocht zo met een pto?
FarMachine
@inspecteurfendt een enkele maal. Je moet deze verreiker dan zien als een trekker erbij waar je normaal een voorlader zou aanschaffen die minder capaciteit heeft op alle vlakken.
Michiel 6280
Als je hiermee wilt maaien zie je toch niks?
FarMachine
@Michiel 6280 je kunt de verreiker uitrusten met een camera af fabriek. Dit voor een optimaal zicht achter de verreiker.
FarMachine

(klik om te vergroten)

Je krijgt dan op je scherm rechts van het stuur een volledig beeld naar achteren.
Michiel 6280
@FarMachine ja maar met een gedregen maaier zie je toch nooit alles?
FarMachine
@Michiel 6280 die klacht heb ik nog niet gehoord. Maar misschien vergt het enige gewenning.
Michiel 6280
@FarMachine dat zou ook wel kunnen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Merlo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!