Foto van een Steyr 8165 met zelfbouw kipper en magirus deutz 6x6 met geringhoff maalderij. Al deze machines zijn enkele jaren geleden al verkocht of  verschroot wel na een zwaar leven. De 8165 reed ik

Steyr 8165

stijn-de-bock
Foto van een Steyr 8165 met zelfbouw kipper en magirus deutz 6x6 met geringhoff maalderij. Al deze machines zijn enkele jaren geleden al verkocht of verschroot wel na een zwaar leven. De 8165 reed ik heel graag mee in de mais.

Reacties

+1
Mdbm
Slechte kwaliteit, slechte belichting, niet geposeerd,...Toch vind ik dit soort foto’s de mooiste.
stijn-de-bock
@Mdbm is een ingescande foto ,die waren toen ook minder van kwaliteit dan een gsm foto van vandaag. Heb deze foto wel zelf gemaakt. Waar is de tijd van het filmrolletje naartoe."
+1
Mdbm
@stijn-de-bock Het is ook helemaal geen verwijt hoor. Vroeger was alles beter he 😋
+1
stijn-de-bock
@Mdbm in mijn herinnering waren de frietjes die mijn oma zelf maakte ook nog beter,of is dat een nostalgische gedachte tussen de oren.😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 8165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!