Foto van een Deutz Onbekend deutz f4l812 die al heeeel lang stil staat. Foto is geplaatst door Deutz-5006 op 04-11-2019 om 20:16:15, met 11 reacties.

Deutz Onbekend

Deutz-5006
Foto van een Deutz Onbekend deutz f4l812 die al heeeel lang stil staat

Reacties

+1
Deutz-5006
Motor inmiddels weer los, Cilinders en koppen lijkrn nog erg goed(weinig uren) boel goed schoonmaken en honen en met nieuwe zuigerveren dan in de d55 gaan monteren
+1
Kramer U800
Oei, één bonk roest! Motor is van binnen nog wel goed en zuiver? Alles valt (schoon) te maken, dus komt goed, heel veel is er nog te krijgen aan onderdelen.
+1
Deutz-5006
Binnen valt idd goed mee anders had k m ook het oudijzer in gedaan, koppen en cilindere zet ik over op het onderblok van de trekker. Doel van dit project is dat cilinders en koppen flink aan de prijs zijn van een 812 en ik het zo voor een normale prijd alles goed krijg. En beetje hobby natuurlijk😎
Kramer U800
@Deutz-5006 Dat snap ik maar toch vind ik van een loopset van 124 euro niks te zeggen.

shop.delegro.nl/Kolben-Zylinder-Kolbenbolzen-Kolbe…
+2
Sojaboontje
@Kramer U800 Ja als het maar wel dezelfde kwaliteit is... Zo biedt Kramp ook imitatie Eicher onderdelen aan. Ik ken iemand die heeft er toen een vastloper mee gehad voor de rem. Het is de bedoeling dat als een zuiger warm word dat ie zich op een bepaalde manier uitzet. En dat is met Kramp onderdelen niet het geval.
+2
Kramer U800
@Sojaboontje Oké wij bestellen wel vaker dingen bij Delegro. Goede ervaringen mee. Zij zeggen dat het goede kwaliteit is. We kennen hun persoonlijk ook goed, hebben wel eens een stoomwals aan hun verkocht. Het komt allemaal uit India dat klopt. Zijn al een heel hoop die die onderdelen hebben verkocht. En ze hebben ook kennis van zaken dus ze weten wat ze verkopen. Ik heb een ander Deutz motorblok gekocht voor mijn Kramer gekocht anders had ik voor het originele blok dit wel besteld. Maar worden de originele zuigers en cilinder dus nog gemaakt?
+1
Sojaboontje
@Kramer U800 Of dat voor Deutz ook zo geld weet ik niet.
+1
Deutz-5006
@Kramer U800 hmm dat valt idd goed mee zag deze setjes meer overal voor door 200 euro stuk. Achja die hier uit het blok komen zijn in iedergeval orginele haha
Kramer U800
@Deutz-5006 Dan zou ik dat doen, dat zijn nog originele! 👍👍 Schoonmaken zijn ook de uren niet.
+2
Deutz-5006
@Kramer U800 precies👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!