Foto van een Same Minitauro 50 ophanging hydraulische topstang.. Geplaatst door Dick van Driel op 29-02-2020 om 17:51:36, met 9 reacties.

Same Minitauro 50

Foto van een Same Minitauro 50 ophanging hydraulische topstang.

Reacties

+1
yoohan
Netjes! Het is een hele complete trekker geworden zo.
+1
Dick van Driel
@yoohan ja ik ben er ook erg blij mee. Kan niet wachten tot weer verbeterd 😀. Misschien volgende winter is kijken of ik het verfwerk aan kan pakken, zodat hij weer als nieuw wordt.
+1
yoohan
@Dick van Driel
Verfwerk ziet er niet slecht uit, of verkijk ik me daar zo op, op de foto
+1
Dick van Driel
@yoohan nee hij ziet er best wel aardig uit maar ik wil graag dat hij een keer perfect wordt 😀
+1
yoohan
@Dick van Driel
Haha ja logisch. Ben zelf bezig met het opknappen van een Delfino 32. Die wil ik ook netjes hebben.
Dick van Driel
@yoohan ja als je ermee bezig bent en met je neus er vlak opzit zie je alles en dan is al gauw de wens geboren om hem helemaal maar aan te pakken omdat bijwerken net zoveel werk is.
yoohan
@Dick van Driel
Daar heb je gelijk in, is vooral je eigen frustratie als iets niet helemaal netjes is, omdat je weet dat er een plekje zit bijvoorbeeld. Terwijl iemand anders het 9 van de 10 keer niet eens ziet. Tikkeltje perfectionisme hebben de meeste liefhebbers wel denk ik.
Dick van Driel
@yoohan klopt. Dan zie bv een kraakje in de verf omdat de plamuur eronder lelijk doet en je weet dat dit vroeg of laat een roestplek wordt........ en ga zo maar door.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!