De D4005 van een klant af gespoten, onder de laag aangekoekte olie zat nog verf dat al jaren geen zonlicht meer heeft gezien.

Deutz D4005

inspecteurfendt
De D4005 van een klant af gespoten, onder de laag aangekoekte olie zat nog verf dat al jaren geen zonlicht meer heeft gezien.

Reacties

+1
inspecteurfendt
Weet iemand of dit origineel is, het past in ieder geval wel mooi.

(klik om te vergroten)

+1
rijk-beker
@inspecteurfendt dat is origineel deutz bij de meeste is het er af
stijn-de-bock
@inspecteurfendt bij mijn d4005 zit het er ook nog in,best handig,mijn maat heeft voor zijn 5005 een tweedehands gekocht na lang zoeken en dat was niet goedkoop.
Amai die zetel is ook al goed gebruikt geweest
+1
Towaberg
Ja inspecteur, dat is een origineel gereedschapskistje! De trekker kan wel wat aandacht gebruiken zo te zien.
Welten
Die zal niet licht sturen met die voorlader erop
inspecteurfendt
Hij is juist aangekocht door de klant en meteen naar mijn werk gebracht. Moet gewoon onderhoud aan gebeuren zei de klant 😂 stoel en rechter voorband zijn aan vervanging toe en hij lekt verschrikkelijk veel olie. Er moet ook een dubbelwerkend ventiel op en een kiepcilinder op de voorlader gebouwd worden. De tractor stond altijd buiten bij de vorige eigenaar en werd zelden gebruikt.
+1
Towaberg
Ik zou de voorlader er af halen, ander spatbord, koplampen en grille zoeken en je hebt al een heel ander exemplaar!@inspecteurfendt
Towaberg
Stoel en beugel op het spatbord ook natuurlijk!@Towaberg
inspecteurfendt
@Towaberg er zit 20 mm speling op de hef dus daar zou ook wat aan moeten gebeuren. Er mist ook het een en ander op het dashboard. Hij startte wel goed en liep redelijk mooi.

(klik om te vergroten)

Towaberg
Zijn heel goede motoren, starten ook ‘s winters goed.@inspecteurfendt
+3
deutz d25s
Hier zou je nog wel iets moois van kunnen maken 👍.
+2
GerbertXL
Ik zeg altijd maar zo, waar olie zit komt geen roest.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D4005 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!