Afgelopen zaterdag moest ik een bron spuiten bij iemand in de tuin. Eerst even de tank vol gezogen om en die over het land gespoten om de tank schoon te spoelen. Prachtig werk niks geen last van de na

Massey Ferguson 148

KlaasM
Afgelopen zaterdag moest ik een bron spuiten bij iemand in de tuin. Eerst even de tank vol gezogen om en die over het land gespoten om de tank schoon te spoelen. Prachtig werk niks geen last van de nattigheid. 1 x smeerde de tank heel even maar verder dender je er zo over.

Reacties

hooidonk
Perkins power! 😍 💪🏼
+1
wim-same
Nou bij ons moet het toch wel een paar dagen drogen hoor.
+1
Stier69
Van een mooie Veenhuis tank knapt ook elke trekker op. Geeft altijd mooie plaatjes.Moet wel in verhouding zijn natuurlijk.
+2
KlaasM
@Stier69 dit is toch de perfecte verhouding?
Tegen het viaduct op ff de multipower naar beneden halverwege de helling en hij leefde net zo vrolijk weer op.
Stier69
@KlaasM Ik bedoelde de plaatjes in het algemeen.Die van jou is een heel goed voorbeeld +++
wim-same
@KlaasM Maar niet van een steile helling naar beneden, en dan de MP op laag zetten. Dan remt hij niet meer af op de motor. Zo ben ik vroeger een keer bijna verongelukt.
Stier69
@wim-same Ik moest eens kuil aanrijden met een 65 met MP.Ik maakte juist gebruik van dat gegeven.Tweede helft vd afdaling telkens in laag gezet,lekker snel beneden.
wim-same
@Stier69 Maar op een stoep met een bocht, en een volle kieper zand achter een 188 MP is dat toch niet leuk. Toen waren de kiepers nog niet geremd, dus moest je op de motor afremmen.
a3vandiejen
Prachtig.
+1
Towaberg
Mooi span👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 148 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!