Foto van een Zetor 6911/6945  Is  herstel , twee bouten uitgeboord plaat recht gefreest en opnieuw gelast. Terug met 4 bouten wast. Weer klaar voor te hobbyjen.

Zetor 6911/6945

Foto van een Zetor 6911/6945 Is herstel , twee bouten uitgeboord plaat recht gefreest en opnieuw gelast. Terug met 4 bouten wast. Weer klaar voor te hobbyjen.

Reacties

demuywo
Mooi werk! Ik ben bezig met een frontlader te monteren op mijn 6945 en die wordt achteraan ook vastgemaakt aan die punten van de hef, bouten eruit maar de meegeleverde bouten passen niet... voor de achterste twee gaten wel, das M16, maar de voorste zijn M14, wordt weer online bestellen want naar de winkels moet je ook al niet 😉 Ik zal dan ook eens wat foto's posten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6911/6945 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!