Foto van een International 745 XL met zijn nieuwe spatbordjes, zelf gemaakt. Geplaatst door Kevin_dexta op 12-04-2020 om 20:38:32, met 14 reacties.

International 745 XL

Foto van een International 745 XL met zijn nieuwe spatbordjes, zelf gemaakt

Reacties

wim-same
@Kevin_dexta Vind jij buis sterk genoeg ?
fergusonnetje
@wim-same Ik denk wel dat het sterk genoeg is hoor. Alles is natuurlijk krom te krijgen als je maar lomp genoeg doet.
+1
wim-same
@fergusonnetje Gaat niet over lomp doen, maar meer als er iets tussen draait. Buis scheurt direct, en massief plat buigt, en kan je weer terug buigen, al zal je het ook warm moeten stoken. Ik heb ze beide gehad in het verleden, maar de buis frames braken op den duur. Ook door de trillingen van de banden.
fergusonnetje
@wim-same Aha op die manier. Dat is wel waar.
wim-same
@fergusonnetje Maar wat jij wel handig gemaakt heeft is dat je de spatborden los kunt schroeven zonder je fusee bouten weer los te hoeven halen.
+2
Kevin_dexta
@wim-same nou, om eerlijk te zijn heb ik dit afgekeken van de John deere en manitou op mijn werk. Ik vond weinig foto’s hoe het origineel is dus heb ik maar eigen draai aan gegeven.
De tractor word ook het meeste gebruik voor gras te maaien en in de balenpers dus.
Van origine is dit eigenlijk ook een Frans model, paar jaar geleden de Duitse spatborden opgezet en van t weekend voorspatborden
+1
de Leeuw IH
@wim-same ja origineel is massief plat is ook wel iets sterker
+2
rommert14
@wim-same moet hier ook nog spatborden weer recht buigen, 1 is afgebroken doordat hij het wiel steeds raakte.
+1
wim-same
@rommert14 Je moet ook alles uit testen met voorspatborden Vooras opkrikken, en alle kanten op sturen, en dan de as schommelen of er niets geraakt word. en als er iets krom is kan dat weer iets raken.
+2
de Leeuw IH
@wim-same ja klopt ik had herder aangebouwt en draaide bij de eerste bocht gelijk heel de steun krom. Was ook wat aan de krappe kant
joop-same
@fergusonnetje Dik wandige buis is origineel ook gebruikt, maar ging soms ook nog stuk.
+2
MF 2725
Mooi gemaakt.
Bekkink
Netjes!!👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!