Foto van een Zetor 6945 met opgebouwde frontlader, eindelijk werkt ie! :-). Geplaatst door demuywo op 01-05-2020 om 21:41:56, met 7 reacties.

Zetor 6911/6945

9 foto's van @demuywo

Foto van een Zetor 6945 met opgebouwde frontlader, eindelijk werkt ie! 😄

Reacties

wim-same
Hoezo "eindelijk" ?
demuywo
@wim-same Heeft wel een weekje of 5 geduurd, geleverd bij begin van Corona, dan beetje per beetje 's avonds zelf één en ander opgebouwd, dan waren de batterijen van de tractor naar de 'tuut', nieuwe halen kon niet, dus bestellen, zitten week weg, dan bij opbouw lader een verkeerde koppeling (hydrauliek), nieuwe koppeling bestellen, weekje weg, enzovoorts... maar het is gelukt, zonder heftruck of wat dan ook. 😄
+1
wim-same
@demuywo Ik ken het. Levering in Corona tijd. Ik had een nieuwe lepelsteel cilinder nodig van een Kubota kraan, gewoon een week levertijd. Heb een week een huurkraan erbij gehad.
+1
z6911
Mooie foto en veel plezier ermee.
GerbertXL
Boodschappen gedaan bij hofstede?
+1
demuywo
@GerbertXL nee, komt rechtstreeks uit Polen, was 1000 euro goedkoper en sneller geleverd dan via verkoper in Belgie... dusja, de conversaties via telefoon en mail zijn vast hilarisch en ik was wat argwanend maar alles is stipt geleverd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6911/6945 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!