Perceel wezen inzaaien met mengsel van gras/gerst/klaver zaaien voor Staatsbosbeheer.Zaaimachine maakt ze laatste hectares en is ingerolen voor een nieuwe die binnekort verwacht word.

Case IH Optum 250

wart
Perceel wezen inzaaien met mengsel van gras/gerst/klaver zaaien voor Staatsbosbeheer.
Zaaimachine maakt ze laatste hectares en is ingerolen voor een nieuwe die binnekort verwacht word.

Reacties

MaxxuM4ever
Best perceel voor staats bosbeheer en weinig bomen te bekennen. Rijdt het wat zo’n case-ih tov een fendt? En wat voor Kouter zaai je mee? Schijven zo met die gewas resten en droogte?
+1
wart
Perceel is 50 hectare dus mooi blok zo. Het mengsel wat we zaaien is ook bedoeld voor veehouder(s) om te gebruiken/verkopen.
Schijven zaaien we mee, stopte ze a 2 cm in de klei. Had aardig geregend dus zaad lag mooi in de wat vochtige klei.

Voor mij is Fendt een klasse apart.. rijd zeker prima maar alles gaat niet zo soepel/vlotjes naar mijn zin, kleine cabine maar wel heel stil. Ook wat ergernis bij sommige beveiligingen. Het is een mooie trekker maar niet mijn eerste keus.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Optum 250 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!