Hier ben ik voor de tweede keer land aan het land lostrekken op 5cm diepte om de zode wat kapot te maken. Daarna ploegen en mais erin. Mijn idee is om dit in het najaar te doen en dan een graan/wikke

Ford 7810

Fendt280S
Hier ben ik voor de tweede keer land aan het land lostrekken op 5cm diepte om de zode wat kapot te maken. Daarna ploegen en mais erin.
Mijn idee is om dit in het najaar te doen en dan een graan/wikke in te zaaien zodat de zode niet zo sterk is in het voorjaar en dan zonder ploegen mais te kunnen zaaien. Maar of dat gaat werken zullen we nog maar eens zien.

Reacties

+2
new holland koen
Heel interessant om je teksten te lezen!
Houd ons vooral op de hoogte😉

Verder alles een beetje naar wens in Frankrijk?
+1
valmet6400power
@new holland koen
Land is mooi maar de Fransen he.. 😂
Fendt280S
@valmet6400power
Haha dat zeggen er meer maar tot nu toe zijn ze prima en is alles naar wens.
Bekkink
@Fendt280S welke melkprijs beur jij daar? Bio toch?
Fendt280S
@Bekkink
Ja Bio, 420 euro per 1000 liter 3.8 vet en 3.2 eiwit. Deze prijs staat vast voor 3 maanden. Eerste drie maanden van het jaar was de prijs 490
Bekkink
@Fendt280S zow, beste prijsdaling😱
Fendt280S
@Bekkink
Ja flinke daling. Mede daarom willen de piek van de melkproductie in de winter hebben en in de zomer verse koeien aan de melk is ook niet echt gunstig .
Michiel 6280
@Fendt280S sow dit is gangbare melk ?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 7810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!