Foto van een Tumoba Spruitenplukker, bezig met spruiten oogsten. Interessante machine! Bekijk hieronder de video die ik ervan maakte: https://www.youtube.com/watch?v=TSz8dMYTceY

Tumoba Spruitenplukker

frank_mf
Foto van een Tumoba Spruitenplukker, bezig met spruiten oogsten. Interessante machine! Bekijk hieronder de video die ik ervan maakte:

Reacties

+1
Albert Peters
Die heeft snel mijn 3ons spruiten er af
draaipiet
@Albert Peters 3 ons, is dat je voorgerecht??
+1
Albert Peters
@draaipiet nee dat is voor ons samen meer als genoeg
kerstrunner
Als je tegenwoordig ziet wat er allemaal kan met landbouwmachines, (balenbundelaars of met behulp van camera's perfect rond de plantjes schoffelen om maar iets te zeggen) is het vreemd dat hier 4man moet betaald worden voor die spruitenplanten in dat gat te steken?
+1
frank_mf
@kerstrunner Ja dat is idd vreemd. Waar dat aan ligt weet ik niet. Misschien dat die bovenste bladeren terugtrekken lastig is? Wel respect om zo jaarlijks 75 hectare te oogsten. Is een samenwerking tussen 3 akkerbouwers
+1
stijn-de-bock
Nog een merk

(klik om te vergroten)

Een folder

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tumoba Spruitenplukker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!