Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies. Foto is geplaatst door deutz110 op 27-01-2021 om 22:31:11, met 17 reacties.

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

deutz110
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

Reacties

marceldeutz
Kan jouw fronthef zo laag om hem dan af te koppelen op de driehoek?
deutz110
@marceldeutz ken met me fronthef op de grond hoop dat t zo gaat anders wordt t maar n steun maken dat ik m daar op zet
marceldeutz
Ja dat kan ook. Zat hier met hetzelfde probleem namelijk. Mijn fronthef kan laag maar om af te koppelen moet ie nog 5 cm lager kunnen en kan dat haast niet bereiken, de vooras vering moet dan ook al uit.
deutz110
@marceldeutz oké ja wou m ook niet hoger maken dan ben ik me sterkte kwijt met duwen
marceldeutz
Ja, ook weer waar, heb die van mij ook nog dikke rubberstrip onder gezet zodat ook sneeuwschuiven prima gaat. Zand wil ook wel maar zit je gauw aan de max.
deutz110
@marceldeutz zal t van t weekend wel testen of t gaat denk t wel las werk.is bijna klaar nog 1 hoek er in dan blijft t wel heel
marceldeutz
@deutz110 Kijk maar eens bij mijn foto's. Mijne had ik eerst in de fronthef maar de hele 3 punts aansluitbok krom gedrukt! toen maar alleen schuifblad voor lichte werkzaam heden van gemaakt.
deutz110
@marceldeutz oké ja na eerst zo maar s proberen anders misschien maar wat extra er tussen maken of zo iets was ook niet van plan er onwijs zwaar mee te gaan schuiven maar is wel s handig
JD 6110
@marceldeutz sneeuw schuiven? Modder komt vaker voor Hahaa
deutz110
@JD 6110 deze gaat voor op.met kilveren
marceldeutz
Je hebt helemaal gelijk, modder schuiven gaat ook prima.
marceldeutz
Kun je ook mooi mee de hoeken bewerken en vlak maken.
deutz110
@marceldeutz ja en de ploeg veur doe vaak na ploeg wedstrijden even kilveren
marceldeutz
@deutz110 gebruik de schuif ook voor alleen doe ik dan de schuif aan de bok en zet het blad dan schuin.
deutz110
@marceldeutz oké ja dat ken ook
Husqvarna
Zoiets mis je wel eens met kilveren, ik wou hem dan ook gelijk vol beton gieten ofzo, of in ieder geval genoeg gewicht om mee te ploegen, en oren om er een vorenpakker aan te kunnen hangen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!