1 juli 2016 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85 bezig met tulpenloof afslaan. Tulpenbollen zitten ongeveer 15 cm diep in de grond. Als je ze wil gaan rooien fan kun je het best eerst de grond die bove

Deutz-Fahr Agrotron 85

PieterA
1 juli 2016 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85 bezig met tulpenloof afslaan. Tulpenbollen zitten ongeveer 15 cm diep in de grond. Als je ze wil gaan rooien fan kun je het best eerst de grond die bovenop de tulpen zit weghalen. Dat doen we op deze foto in een aparte werkgang. Normaal deden we dat voor op de rooitrekker, maar hier was het te nat en liep het net even wat lekkerder als we "afslaan" en rooien in 2 aparte werkgangen deden.

Het afslagapparaat is een graafstra. We hebben de diepteinstelling hydraulisch met een aanwijzer met schaalverdeling (het witte bord) gemaakt.

Reacties

steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!