Foto van een International 745 XL. Dankzij de power probe en een beetje goed nadenken alles weer werkend gekregen.  Precies tussen de onderdste 2 lampjes zat een slechte verbinding waardoor het lampje

International 745 XL

remco rooks
Foto van een International 745 XL. Dankzij de power probe en een beetje goed nadenken alles weer werkend gekregen. Precies tussen de onderdste 2 lampjes zat een slechte verbinding waardoor het lampje van de motorolie druk maar 9 volt kreeg ipv 12. Verbinding schoon gepoets en het lampje kreeg toen ook weer 12 volt en branden weer fijn. Is toch wel makelijk om te weten of er wel druk is in het motorblok🙈

Reacties

+1
Tom VB
Absoluut onmisbare tool dat
+1
caseboy
Ideaal ding zo'n powerprobe
Fendt926Driver
Hoe werkt een powerprobe?
Wat kun je er precies mee?
+1
Tom VB
@Fendt926Driver Spanning en massa meten/detecteren en spanning of massa geven via de punt. Echt ideaal om eenvoudige stroomstoringen mee op te lossen.
Fendt926Driver
@Tom VB ok. Maar eens een keer zoeken naar zoiets...
Ruben-dxdeutz
@Tom VB Ziet er wel handig uit voor simpele dingen! Wat kost zoiets, kan op internet niet direct iets gelijkaardigs vinden als deze.
+1
Tom VB
@Ruben-dxdeutz Je plaatstelijke automaterialenzaak heeft vast wel iets op voorraad.
Of een keer googlen:
hbm-machines.com/producten/automotive/…

€15,- kun je er niet voor laten.
+1
Ruben-dxdeutz
@Tom VB Is inderddaad geen geld, die ik vond op internet gingen vlot over de 100 euro.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 745 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!