op verzoek van de rdw de park 50  maar eens op de foto gezet. Foto is geplaatst door AG35 op 19-03-2021 om 20:18:17, met 11 reacties.

Holder p 50

AG35
Op verzoek van de rdw de park 50 maar eens op de foto gezet

Reacties

+3
stijn-de-bock
Prachtig
+4
a3vandiejen
Heel mooi.
+4
AG35
Hopelijk vinden ze dat bij de Rdw ook
+3
erik9831
@AG35 ik stel mij ook vragen... Heb van 2 energic's ook papieren. Heb voor 1 al een invoerbewijs gevraagd en verkregen. Nu moet ik naar de keuring gaan en zou ik men nummerplaat kunnen aanvragen. Maar dan begint de pret pas... Hoe gaan ze hem keuren, want ze krijgen hem nooit over de put, nog op een brug... Is ook een smalspoor. Ga nog even wachten op beter weer om dat eens te proberen 😂
+2
AG35
@erik9831
Dat wordt interessant 😃
Hoop toch, dat ik er niet mee naar de rdw hoef.... het is een orginele tractor, met het originele nummers.
Towaberg
@erik9831 op de plateau tot aan de keuring?
erik9831
@Towaberg ja uiteraard, zonder keuring mag je de weg niet op... 😁

Maar ik denk dat alles te breed gebouwd is in de keuring voor een smalspoor. Men neef zei ook, laat die op zijn hoge wielen inschrijven als sproeimachine (heeft nog een andere naam hoor, maar kan er even niet opkomen) dan is een keuring niet verplicht. Omdat je er zogezegd niet continu mee op de baan komt zoals met een tractor.
Towaberg
@erik9831 wij vragen altijd eerst onze plaat aan, aan de hand van de keuring vd papieren en als we de plaat dan hebben en de verzekering, dan rijden we over de weg met de tractor. Is misschien niet honderd procent wettelijk?
+1
erik9831
@Towaberg eerst inderdaad administratieve keuring, dan nr-plaat aanvragen en verzekering en dan kan je naar de feitelijke keuring inderdaad.

Maar eigenlijk mag je 'niet' op straat zonder die echte keuring 😁
+1
Towaberg
Strak in de lak👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holder p 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!