Foto van een Zelfbouw fronthef. Hydraulisch geveerd.. Geplaatst door MartijnvanHeerde op 25-03-2021 om 15:23:40, met 10 reacties.

Zelfbouw fronthef

Foto van een Zelfbouw fronthef. Hydraulisch geveerd.

Zelf uw fosfaatrechten kopen of verkopen??

Fosfaatrechten zijn nu het nieuwe melkquotum, bekijk hier actuele vraagprijzen en het aanbod.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

brecht-b
Mooi😍welke tractor?
+1
MartijnvanHeerde
@brecht-b 8160
ford3000
Mooi gemaakt! Heb je de voorspanningsdruk voor in de accumulatoren berekend of heb je eerst de druk in de cilinders gemeten?
+1
MartijnvanHeerde
@ford3000 is een kant en klaar blok voor een voorlader. Gewicht komt aardig overeen. Je kan ze allebei aan of uit zetten afzonderlijk
ford3000
@MartijnvanHeerde duidelijk👍🏻
+1
john deere 7810
@MartijnvanHeerde

strak werk. alleen je weg tussen de bollen en cilinders is lang. het veert mooier als de bollen dichterbij de cilinders zitten.
MartijnvanHeerde
@john deere 7810 verklaar u nader!
+1
john deere 7810
@MartijnvanHeerde

De slangen er tussen vangen een deel van de piekdruk op, waardoor de bol niet direct z'n werk doet + reactiesnelheid maken een verschil is me eens verteld.
MartijnvanHeerde
@john deere 7810 dat lijkt me echt minimaal. Een tm heeft de stikstofbollen voor de vooras veerring bij de achteras zitten met slangen naar voren. Hij doet het iig prima.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw fronthef ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!