Foto van een Same Onderdelen toerenteller, toch maar helemaal uit elkaar gehaald om hem schoon te maken en te voorzien van nieuwe cijfertjes. Hij heeft erg lang stil gestaan waardoor de cijfertjes  di

Same Onderdelen

Wim240
Foto van een Same Onderdelen toerenteller, toch maar helemaal uit elkaar gehaald om hem schoon te maken en te voorzien van nieuwe cijfertjes. Hij heeft erg lang stil gestaan waardoor de cijfertjes die in het zicht zaten helemaal verweerd waren. Nieuwe stickers voor laten drukken en nu is het weer zichtbaar.

Reacties

+3
akkermopet
Mooi gedaan!!👌👌
+3
R Bouwmeesters
Netjes gedaan👍
+2
Vlaanderen
Kan je de teller ook weer op nul zetten!
+2
Wim240
@Vlaanderen dat kan nu zeker, maar ik ga hem op 3464 zetten, daar stond ie op toen ie aan de kant is gezet.
+6
mf 6150
@Vlaanderen
wAnT gErEvIsEeRd Is NiEuW?
+2
Vlaanderen
@mf 6150 Ik vind het een fraai stukje werk. Ik realiseer mij alleen nu dat dit dus ook een manier kan zijn om de urenteller op elk gewenst stand terug te zetten, wat fraude is. Ik wil niet suggereren dat hij dat zou moeten doen!
+2
draaipiet
@Vlaanderen Vroeger klopte die klokjes bijna nooit, de kabel brak vrij snel, en dan werd er door gereden. Dat heeft het zelfde effect als terugdraaien
+1
Wim240
@draaipiet bij deze was de haakse tandwieloverbrengen zo erg versleten dat het die was vastgelopen en de kabel lag inderdaad ook doormidden. Nieuwe tandwieltjes besteld van aliexpres, iets meer tanden maar wel dezelfde buitendiameter dus we gaan het zien.
+1
draaipiet
Klokkenmaker
+2
a3vandiejen
Netjes.
+2
aertspa
Heel mooi en fijn werkje
+4
Towaberg
Dat is de eerste keer dat ik weet dat iemand dit doet⚠️ Bijzonder 👌
+3
Wim240
@Towaberg eerst zien of alles weer werkt straks!
+3
Dick van Driel
Ziet er in ieder geval weer goed uit Wim
+1
Valtra man
Mooi! Wat drijft de teller eigenlijk aan? Is dit elektrisch of mechanisch?
Wim240
@Valtra man het is een mechanisch aangedreven teller, de kabel komt vanaf de nokkenas van de brandstofpomp.
+1
Valtra man
@Wim240 ik heb me altijd laten vertellen dat urentellers langzamer tikken bij lage toeren. Dit is dus 1 op 1 gelinkt m motortoerental. Weet je bij welk toerental 1 motoruur gelijk is aan 1 uur?
+1
Wim240
@Valtra man nee dat weet ik zo niet, kan me voorstellen dat ze ergens halverwege het toerentalbereik gingen zitten.
+1
fordt5110
@Valtra man vaak is dat toch ongeveer bij 540/1000 aftakastoeren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!