De CS moest goed aan werken van de week met een dik pak gras en 7 meter aan maaier. Geplaatst door timvanr op 16-05-2021 om 18:08:44, met 7 reacties.

Case IH CS 110

697 foto's van @timvanr

De CS moest goed aan werken van de week met een dik pak gras en 7 meter aan maaier

Reacties

Baltus_steyr
Phuu achtermaaier 4 meter breed? Hoeveel pk heeft deze nu?
timvanr
@Baltus_steyr 4 meter indd. Voor zover ik staat staat die standaard. Dus heeft zn pks wel nodig dan
Fendt926Driver
@Baltus_steyr zonder kneuzers moet dat toch makkelijk gaan?
Was banger voor het torderen van de hefas met een 4m maaier aan 1 kant ernaast.
Hier vroeger met de deutz ook al gehad.
En wordt steeds erger.
Maar die hebben we toen verkocht en een fendt met veel zwaardere achterbrug terug gekocht
timvanr
@Fendt926Driver met de 2e en 3e snee kan ik wel 15kmh rijden. Met de 1snee waar het gras begon te liggen of al plat lag hield t bij 7 a 8kmh wel op. Maar met 7 meter doe je dan ook nog wel wat.
Baltus_steyr
@Fendt926Driver ja het zal ook wel gaan. maar als je dan wat taaier gras hebt dan zal die de handen wel vol hebben als je vlot wilt doorrijden. Ik kan met mijne met taai gras ook wel weten dat dan de gang er wel uit gaat...!! Het torderen van deze hef as zal al een stuk degelijker zijn dan met onze trekker. Hier zit het achterbrug achter van de 6 pitter trekkers met een motor van een 4 pitter!! Onze heeft een lichtere achterbrug met een 4 pitter motor!! Onze 3,5 meter brede achter maaier hangt ook behoorlijker. Maar deze kunnen we met een ketting in de trekhaak stabiliseren waardoor je al behoorlijke druk van de heflat af haalt wat toch wel behoorlijk scheeld!!
timvanr
@Fendt926Driver de maaier weegt 940kg . Dat valt ook nog wel iets mee. Het zit wel ver van je af natuurlijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!