CS

Case IH CS 110

Foto’s
605
Video’s
9
Topics
3

Ervaring

Er zijn een <strong>paar</strong> leden die ervaring blijken te hebben met de CS 110, gezamenlijk zo&apos;n 13.999 draaiuren. Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Geen gebruikerservaring opgegeven

Actuele vragen Stel ook een vraag »

Case IH CS 110 - Gebruikerservaring en bekende problemen

Hallo. Ik ben nieuw op dit forum en me aan het orienteren op een tractor. Nu is mijn oog gevallen op een Case IH CS 110 uit 1999 met ongeveer 13.000 uur op de teller.
Ik ben benieuwd of er in dit forum mensen zitten die ervaring met deze tractor hebben over mogelijke bekende problemen of andere zaken die relevant zijn.

Gr

Eddie

31 reacties


Case IH CS 110 - Kun je gps op een dergelijke trekker laten maken?

Wij hebben thuis een case cs 110 en ik ben eigenlijk wel benieuwd of je daar gps op kunt laten maken, met stuurautomaat en wat dat dan ongeveer moet kosten

31 reacties


Case IH CS 110 - start slecht

Goede dag,

We hebben thuis een case cs 110 staan. als de trekker een paar dagen stil heeft gestaan start hij zeer slecht, maakt niet uit of het koud of warm weer is. Eerst dachten we dat het aan een slechte accu lag maar met een nieuwe accu doet hij ook nog niet goed?? en hij rookt heel erg veel als hij start, maar dat is na 2 minuten weer over.

Heeft iemand een idee wat het kan zijn....??

groeten,

25 reacties


Top 6 video’s Alle video’s »

Top 6 foto’s Alle foto’s »

« Alle Case IH machines