Foto van een Deutz D6006 bezig met hooipersen. Foto is geplaatst door goeiedag eem op 17-06-2021 om 22:54:11, met 11 reacties.

Deutz D6006

goeiedag eem
Foto van een Deutz D6006 bezig met hooipersen

Reacties

Stefan1046
Bevalt dat een beetje met zo'n zwadwiel ernaast?
+1
goeiedag eem
@Stefan1046 ja zeker, komt op de andere pers ook nog is de bedoeling, ga nu van 160 naar ongeveer 180a190 breed wat hij mee pakt, al moet je het eigenlijk meer zien voor wat losse plukken maar het werkte wel mooi, zal hier vanavond even een filmpjes bij proberen te plaatsen heb wiersen geperst die met een duohark zijn gemaakt kun je het effect zien, en heb er ook wel een filmpje meer van op tractorfan staan van vorig jaar
goeiedag eem
@Stefan1046 hier filmpje van vorig jaar, andere probeer ik vanavond toe te voegen tractorfan.nl/movie/54396/…
Stefan1046
@goeiedag eem Oke ja dat ziet dr goed uit, soms nog wel last dat dr inderdaad wat plukjes blijven liggen. Waar heb je zo'n zwadwiel vandaan?
goeiedag eem
@Stefan1046 @kievitjeburen die ksn hem je leveren
+1
goeiedag eem
@Stefan1046hier xijn de filmpjes van deze week
+2
a3vandiejen
Mooie pers combi zo.
+2
Towaberg
Mooie foto van een hele mooie combinatie 👍
kievitjeburen
Ja hoor. Komende week komt er weer een pallet met harkwielen. De voorraad was op.

(klik om te vergroten)

goeiedag eem
@kievitjeburen we zijn er super over te vreden, werkt mooi, twijfelen om er op de andere pers ook nog een te zetten of dat we deze uitwisselbaar gaan maken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!