Foto van een Case IH CS 130, het nieuwe project maar in de werkplaats gezet. Foto is geplaatst door Koiter op 11-07-2021 om 16:35:37, met 14 reacties.

Case IH CS 130

Koiter
Foto van een Case IH CS 130, het nieuwe project maar in de werkplaats gezet

Reacties

Succes met je project.
+1
casejxu
Eentje hier om de hoek vandaan(ken m niet) is alleen af monteren toch?
+2
Koiter
@casejxu Hij komt uit Warmenhuizen, als het goed is alleen maar afmonteren. De motor heeft al gelopen, en heb er mee in zijn achteruit mee kunnen rijden. Vooruit heb ik nog niet voor elkaar gekregen. Ben benieuwd wat ik allemaal ga tegenkomen, leuke uitdaging 😄
casejxu
@Koiter haha eenmaal klaar wel n buffeltje. Heb 'm toen ook voorbij zien komen
MaxxuM4ever
@casejxu is er een mooi verhaal bij deze trekker? De CS is toch niet van het kaliber fendt 500/600/800 case 1455 dat iemand hem helemaal stript en alles tiptop maakt wat hij tegenkomt.
casejxu
@MaxxuM4ever nee niet dat ik weet. Zij geloof ik mechanisch super trekkers en elektrisch wat minder....
+1
remco rooks
@casejxu klopt technisch zeer goede trekker en ook fijn om met te rijden en inderdaad elektrisch wat minder komen nog wel eens van die lullige kleine storingen in voor. en de kabelboom op de achterbrug wil nog wel eens iets doorslijten net als wat de fendt 512 en dergelijke wel eens hadden.
+2
Koiter
@remco rooks Inderdaad het electrische is een dingetje, heb al twee kabels gevonden die naar een magneetventiel gaan die aan elkaar gefikt zijn.. Verklaart weer waarom hij alleen achteruit wilde en niet meer vooruit. Zo kom ik wel wat meer kleine dingetjes tegen, maar wat wil je ook met zo'n project 😄 Houdt het spannend
remco rooks
@Koiter kijk zo komt alles vanzelf boven water mooi werk succes 👌
CaseCS130
@Koiter mocht je het nodig zijn heb ik nog wel een werkplaatshandboek voor maar een paar euro te koop.
Koiter
@CaseCS130 kijk dat is goed om te horen, daar heb ik wel belang bij!😄
CaseCS130
@Koiter heb je een pb gestuurd.
Sjorszetor
Da's een serieus werk.
Goeie trekkers 👍👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!