Foto van een International 433 bezig met dumperen in Duitsland. Foto is geplaatst door warmerbros op 20-08-2021 om 23:22:48, met 5 reacties.

International 433

warmerbros
Foto van een International 433 bezig met dumperen in Duitsland

Reacties

+2
steyrlanzboy
Mooi
+2
cyrus-van-gelder
Dat ze er nog steeds zijn ,die intertjes!! En ook nog best veel. Ik heb ook nog wel herinneringen aan de 433. Er stond eentje in het techniek lokaal op school. Daar moesten wat kleinigheden aan gebeuren. Ik had dus van die poets vodden ,gedrenkt in oude olie in de uitlaat gedaan. Over rokende trekkers gesproken. Jammer voor mij had die techniek leraar in de gaten dat ik het was die dat flikte.schop onder m,n kont dus.
+1
draaipiet
@cyrus-van-gelder Schop onder je kont dat mog toen nog, en daar is niemand minder van geworden.
+2
cyrus-van-gelder
@draaipiet Je hebt helemaal gelijk Piet. Ik vrat best wel wat uit vroeger. En ik hou nog steeds wel van een geintje ( daar waren jullie al achter denk ik) maar ik ben met je eens: een schop onder de kont, of een corrigerende tik op de vingers kun je maar laten tegenwoordig. Dan kom je zelf ernstig in de problemen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 433 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!