Foto van een Holaras Kuilverdeler. Weer een nieuwe vracht naar boven. Gisteren eind van de middag de 4 de snede boven op de 2 de snede gepakt mooi spul geworden. Het rapen ging met een gangetje van 16

Holaras Kuilverdeler

remco rooks
Foto van een Holaras Kuilverdeler. Weer een nieuwe vracht naar boven. Gisteren eind van de middag de 4 de snede boven op de 2 de snede gepakt mooi spul geworden. Het rapen ging met een gangetje van 16 km per uur. En met de nieuewe zwaardere kuilverdeler kon ik zonder bang te zijn dat iets het begeeft mooi vlot verdelen.

Reacties

+1
CaseCS130
De superstar dus ingeruild op een jumbo? Verstandig, dan ben je van de ellende af.
remco rooks
@CaseCS130 nee dit is op het werk, hier hadden we de oude jumbo van 20 jaar oud ingeruild voor een nieuwe jumbo. De superstar hebben we thuis op de boerderij en voor ons is een jumbo te lomp.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Holaras Kuilverdeler ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!