22 september 2021 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV met Vaia 16 tons kieper.De kieper maar achter de 6190 gekoppeld om de buurman te helpen met aardappelen rooien. Deze aardappelen waren daags

Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV

PieterA
22 september 2021 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV met Vaia 16 tons kieper.

De kieper maar achter de 6190 gekoppeld om de buurman te helpen met aardappelen rooien. Deze aardappelen waren daags er voor beregend, anders waren de kluiten te scherp zodat ze de aardappelen zouden kunnen beschadigen.

Onze meeste andere trekkers stonden weer klaar om te beregenen. Dat hebben we overigens nog niet gedaan, omdat de aardappelen nog niet ver genoeg afgestorven zijn om ze in te schuren.

Deze trekker is voor deze kar niet zo'n succes. Het is te stil in de cabine en ik heb hem laten begrenzen op 44. Ook zijn deze banden 7% kleiner dan de smalle banden die we er normaal om hebben zitten, zodat hij maar 41,5 loopt. Over de weg schiet het voor je gevoel dan niet echt op.

Hopelijk pakt het weer de komende weken voor ons een beetje gunstig uit; zodat we onze eigen aardappelen ook eens uit de grond kunnen gaan halen.

Reacties

PieterA
Foto op het land. Het rolletje voorop zit er alvast aan om de vooras van de grond te kunnen drukken zodat we de voorwielen kunnen wisselen voor de smallere wielen.

(klik om te vergroten)

Deutz-Fahr Agrotron 6190 ttv
koenclaas
Hoezo te stil in de cabine? Juist toch fijn als die zo stil mogelijk is?
+1
PieterA
@koenclaas jazeker, maar ik zit wel een beetje rond me heen te kijken of ik niet ingehaald wordt door een fietser.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!