Foto van een Ford 6710Ik heb de Boerderij trekkertest geplaatst van een Ford 6710 uit de boerderij van 1985. De test is geschreven door Henk Beunk en de foto's zijn van Theo Tangelder. Klik op de onde

Ford 6710

+4
draaipiet
Foto van een Ford 6710
Ik heb de Boerderij trekkertest geplaatst van een Ford 6710 uit de boerderij van 1985. De test is geschreven door Henk Beunk en de foto's zijn van Theo Tangelder. Klik op de onderstaande link, klik op het document en hij word geopend. Lukt dit niet op je telefoon, probeer dit dan op een PC of laptop. Om dit te openen of bekijken hoef je niet in te logen maar dan kan je niet reacheren.
tractorfan.nl/doc/858/
+1
dennisbouter
@draaipiet 👍 ik zie nu alleen maar 1 pagina zal het op pc nog eens proberen
+1
roscho
Quote Reactie van @dennisbouter:
maar 1 pagina

Dat probleem had ik ook eerst. Gewoon nogmaals op het document klikken/tikken en de hele pdf wordt geopend.

Reacties

+1
Ford6000
Ga ik lezen ,heb veel met een 6710 gewerkt
draaipiet
Quote Reactie van @Ford6000 :
heb veel met een 6710 gewerkt

Als je tijd heb kijk dan hier eens na, ken je dit systeem?
tractorfan.nl/picture/1443287/
+1
JarnoDrenthe
Even rustig doorgelezen , erg leuk. Verbaasd me dat zo'n Ford als duur te boek stond , maar wel met een hoge inruilwaarde , althans volgens de mensen van de trekkertest.

""Ford is een vertrouwd merk met een vertrouwde kleur die tot nu toe alle fusiegolven langs zich heen heeft laten gaan."" : )
Tot nu toe inderdaad , had het maar zo gehouden , hadden we misschien nog Fiat gehad haha
draaipiet
@JarnoDrenthe Ja dan hadden we ook veel meer merken gehad, en misschien keuzestres. Maar er is inderdaad veel moois verdwenen
+1
JarnoDrenthe
@draaipiet TJa niet te voorkomen die fusies , en de moderne Fiat zou natuurlijk ook niet veel karakter hebben ga ik maar vanuit.
+1
draaipiet
@JarnoDrenthe Vroeger was alles beter zeggen we vaak, en dat is ook wel waar, maar vergeet ook niet dat tegenwoordig veel dingen echt verbetert zijn. De elektronica hangt soms als een zwaar blok om onze enkels, maar wat we vroeger zaten te tobben zijn we ook al weer vergeten. Wat hebben we zitten te tobbe om in de winter een trekker aan de gang te krijgen, dan doet hij het eindelijk en zaten in het donker met een paar lampjes waar je niets aan hebt. En vergeet het comfort en geluid niet
+1
JarnoDrenthe
@draaipiet klopt absoluut, ik waardeer veel vooruitgang ook wel hoor. Maar als ik moet kiezen geef mij maar de charmes van het tobben.
De afgelopen jaren is het verlangen alleen maar groter geworden , maar we moeten door 😄
+2
dennisbouter
@draaipiet nou met het comfort en geluid van mijn 7810 is niks mis, heb wel is met een 1455 gereden dat zijn veredelde hobbelpaarden

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 6710 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!