Vandaag het laaste vrachtje gras gehaald voor dit jaar.. Foto is geplaatst door timvanr op 06-11-2021 om 13:21:39, met 6 reacties.

Case IH CS 110

+2
timvanr
Vandaag het laaste vrachtje gras gehaald voor dit jaar.

Reacties

Herbert
Nog problemen gehad met de wagen?
timvanr
@Herbert nee, heeft het goed gedaan op wat menselijke foutjes na
+1
Herbert
@timvanr haha nu ben ik nieuwsgierig. Hier net zo, de wagen had geen schuld aan een paar kromme meenemers🤣
+2
timvanr
@Herbert dat was hier ook zo alleen allemaal gevolg van... eerst had ie de bocht te vroeg genomen wat de achterklep niet zo leuk vond. Dus toen hebben we dwarsband onder de wagen geklapt. Daar bleek later te veel gras op te blijven liggen waardaar die gras onder de wagen meetrok en met laden een meenemer krom ging. Dus toen moest die met de hand leeg gemaakt worden door het deurtje aan de zijkant van de wagen. Dat ging allemaal goed totdat die bij de deur kwam en het niet meer paste met als de gevolg dat de deur van de stal ineens een heel stuk groter was. Al met al geen succesvolle week die week
Herbert
@timvanr haha, van het een in het ander. Ik kan mij wel voorstellen dat je er dan ff zat van bent 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!