Setje extra heflatten gescoord voor de MF35. Bedoeling is hier vanghaken aan te maken, om sommige machines makkelijker aan te kunnen koppelen. Eens proberen of iedereen daar schik mee kan krijgen, and

Massey Ferguson 35

+1
hooidonk
Setje extra heflatten gescoord voor de MF35. Bedoeling is hier vanghaken aan te maken, om sommige machines makkelijker aan te kunnen koppelen. Eens proberen of iedereen daar schik mee kan krijgen, anders gaan de oude er weer op.

Mocht iemand nog ergens een setje vanghaken over hebben, houd ik me aanbevolen. Bij voorkeur CAT1, maar CAT2 gaat misschien ook, als het niet een te lompe haak is. Anders loopt hij bij sommige machines vast.

Reacties

Hannesman
Als je setje op de kop kan tikken scheelt je wel, die dingen zijn nieuw wel aan de prijs
hooidonk
@Hannesman
Dat heb je mooi goed, je bent zo weer een paar 100 op weg.
+1
MFPOWER06
Bestaat dat wel cat 1 vanghaken? nog nooit gezien
hooidonk
@MFPOWER06
Ja, ze bestaan wel.

kramp.com/shop-nl/nl/…

Maar je komt ze inderdaad bijna niet tegen.
jim power
Pb gestuurd
hooidonk
@jim power Appje terug 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 35 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!