Folder van de PZ Zweegers Bozet zaaimachine.Iemand ze ooit gezien en mee gewerkt?. Foto is geplaatst door wolseley op 08-12-2021 om 19:23:12, met 5 reacties.

PZ Folder

wolseley
Folder van de PZ Zweegers Bozet zaaimachine.
Iemand ze ooit gezien en mee gewerkt?

Reacties

olro 61
Dit is ook weer iets bijzonders, nog nooit gezien of van gehoord. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar meer details, is het wielstel hydraulisch?
steyrlanzboy
Mooi
langeslagdiesel
Ja! Deze heb ik live gezien. Meer dan 20 jaar terug, dat wel. Een bollen teler had zo’n ding toen gekocht op een boedelveiling om groenbemesting te zaaien. Ik dacht dat de feitelijke zaai techniek van Amazone was. Hij overwinterde daar buiten, en het bedrijf is allang gestopt. Dus de zaaimachine is in de oud ijzer bak gegaan gok ik.
wolseley
@langeslagdiesel ik denk dat de meesten in de oudijzer bak zijn beland.
Heb de instructie boekjes van de meeste PZ machines hier ook liggen waaronder die van de Bozet.
Pz heeft mooie uitvindingen gedaan in de jaren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ Folder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!