Foto van een Case 1490 ergens in ontario Canada april 1989.deze foto heb ik een aantal jaren geleden gekregen van een kameraad ( collega in grondwerken en tractorliefhebber).de tractor was van familie

Case 1490

+5
stijn-de-bock
Foto van een Case 1490 ergens in ontario Canada april 1989.deze foto heb ik een aantal jaren geleden gekregen van een kameraad ( collega in grondwerken en tractorliefhebber).de tractor was van familie van hem dacht ik wonende in Canada en afkomstig uit West Vlaanderen.

Reacties

+4
stijn-de-bock
Ik vind dit gewoon prachtig om te hebben zo'n foto.

(klik om te vergroten)

GILBERT DE LEYE. SIMCOE ONTARIO.
stijn-de-bock
@johnk zegt dit jou iets?
+1
Massey 2705
De trekker heeft de familie ook uit west vlaanderen meegenomen naar Ontario ?
Want het lijkt mij een European model ?
stijn-de-bock
@Massey 2705 de cabine lijkt me alles behalve Engels om eerlijk te zijn.
+1
Massey 2705
@stijn-de-bock England ligt toch ook in Europa ? Ik bedoelde meer dat verlichting en richting aanwijzers vaak in noord America heel anders is geplaatst. Bijvoorbeeld hebben ze de richting aanwijzers boven in de cabine. Maar ik kan het ook mis hebben hoor ?
stijn-de-bock
@Massey 2705 ik weet ook het antwoord niet,zal vast nog wel iemand reageren die dit wel weet.
+2
SJB533
@stijn-de-bock
Klopt, dit is geen Sekura Explorer. Ben niet helemaal zeker, maar volgens mij zijn deze trekkers gebouwd voor de Noord-Amerikaanse markt onder de naam Case, ipv David Brown. Weet niet of de skid units uit Huddersfield kwamen. Cabine heeft wel wat weg van de Sound Guard op de trekkers uit Racine, maar lijkt me kleiner...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case 1490 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!