Foto van een John Deere 6400 trekhaak.Ik heb een Rockinger trekhaakslede gemonteerd op de 6400. Maar de onderste draagplaat zit niet in lijn met de borgpen onder de achteras. Mis ik iets of doe ik iet

John Deere 6400

frank_mf
Foto van een John Deere 6400 trekhaak.
Ik heb een Rockinger trekhaakslede gemonteerd op de 6400. Maar de onderste draagplaat zit niet in lijn met de borgpen onder de achteras. Mis ik iets of doe ik iets verkeerd? De trekhaakslede komt van een 6115R af (tenminste, dat staat erop geschreven).

Reacties

StevenBomers
De drager van de slede zit lager dan de bevestiging onder de trekker bedoel je? Dat klopt dan moet er een extra plaat onder de trekker bij tussen
frank_mf
@StevenBomers Dan zal dat het zijn ja. Eens kijken of die toevallig nog ergens te vinden is of dat we zelf even wat moeten fabriceren met een dikke plaat.
StevenBomers
@frank_mf ik zal even foto maken met onderdeelnummer erbij. Wij hebben die platen er ook tussen zitten
frank_mf
@StevenBomers Dat zou super zijn. evt de dikte van de plaat. 😄
JD3010
@frank_mf Kan die brug er niet uit en dan een vlakke plaat erin? Of anders een brede trekhaak die op de buiten kanten draagt.
frank_mf
@JD3010 Die kan er zeker uit, maar we hebben een kieperknobbel plaat die hier in past en wil nog een keer een k80 plaat maken.
JD3010
@frank_mf Maar zit daar dan een knik in die plaat, of zit die dan in de geleiderrail
frank_mf
@JD3010 Die ligt dan op de onderste plaat
GerbertXL
De bodemvrijheid word wel een puntje met zo'n lage steun. Ik heb er ook jaren mee gereden maar met de koop van een andere trekker kreeg ik er een kipperknobbel in de slee bij, dat scheelt wel een heleboel als je over een zweel gras rijd.
Koiter
@GerbertXL hier dat probleem ook gehad inderdaad dat je inlevert in bodemvrijheid, als oplossing tegen het opstropen van een zweel een plaat eronder gemaakt die er voor zorgt dat het er langs glijd
frank_mf
@GerbertXL Bodemvrijheid is hier geen issue. Hoogstens dat ik hem een keer tussen de maaiers zet, maar denk dat de MF 6265 toch wat meer mans is.

(klik om te vergroten)

We gebruiken hem hoofdzakelijk om machines te halen en testen voor onze machinehandel.
+1
GerbertXL
Dit is het soort lat die je nodig hebt. Rechts m'n zelfgemaakte brug/steun.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!