2 Davids gekocht, alle 2 werkend, die met de voorlader is eventueel te koop. Foto is geplaatst door fendtford op 31-12-2021 om 07:34:02, met 15 reacties.

David Brown 990

+5
fendtford
2 Davids gekocht, alle 2 werkend, die met de voorlader is eventueel te koop

Reacties

+3
stijn-de-bock
Best een mooie trekker
+2
cyrus-van-gelder
@stijn-de-bock best wel ja
+3
a3vandiejen
Gaaf hoor, jas erbij kopen en rijden maar in de winter.
+2
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen zoveel winter hebben we de laatste jaren niet echt. Toch fijn zo,n jas
+3
a3vandiejen
@cyrus-van-gelder Heb je gelijk in hoor, maar ik ben verrast door de warmte van een sirocco, en uit de wind is ook lekker.
+4
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen zeker weten Adrie. Op de 644 zit ook geen cabine. Ik kan me trouwens nog goed herinneren dat me Opa toen in de winter van 78/ 79 een inter 724 met jas had . Dan zat je idd wat uit de wind, en die motor warmte was best fijn
+4
a3vandiejen
@cyrus-van-gelder En ik blijf het zeggen😅🙈 hij kan er ook zo weer af gehaald worden.😃
+3
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen zekers!!!!! Dus ik denk dat ik op mijn 644 ook maar een jas moet hebben. Anders soms toch aardig koud hoor
  • 🥶🥶🥶🥶🥶🥶
+3
a3vandiejen
@cyrus-van-gelder Heb in november een toertocht gehad, miezerig, waterkoud...ik zat als een vorst. Had zere kaken van het lachen toen ik thuis kwam...😅👌
+1
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen Dan had ik ook gelachen Adrie!!!! Ik geef je groot gelijk hoor. Je moet er maar wel op rekenen dat je flink verkleumd als je lang op een trekker zit zonder cabine of jas. Zomerdag is het wel leuk, maar nu even niet he.
+1
a3vandiejen
@cyrus-van-gelder Sta eigenlijk altijd buiten in weer en wind, dus ben wel wat gewend. Dan is het hobby matig toch wel lekker hoor.😅👌
+1
cyrus-van-gelder
@a3vandiejen ik ben ook een buiten mens hoor. Altijd in het hok of anders buiten sleutelen. Vroeger als kind was ik ook altijd bezig met ( boom ) hutten bouwen, vissen en eieren zoeken. Pijl en boogschieten ook hoor ( doe ik nog steeds trouwens). Ik vind binnen zitten bij de tv of computer dus niks. Tractor fan is een uitzondering.
  • 😉😉😉😉😉😉
+2
A.H.S.
Wat voor kleur jas zou er bij passen,dacht zelf wit of oranje misschien 🤔
+2
a3vandiejen
@A.H.S. Misschien wel, heb er ook eens een rode op gezien en stond ook goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 990 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!