Het zijn trekkers die je bij ons niet veel meer ziet, maar vorig jaar konden we toch nog één aan het werk zien in de maisoogst. Voor die Zetor 6718 te zien, moesten we wel naar Balen (B), voor ons t

Zetor 6718

+5
MMaarten
Het zijn trekkers die je bij ons niet veel meer ziet, maar vorig jaar konden we toch nog één aan het werk zien in de maisoogst.
Voor die Zetor 6718 te zien, moesten we wel naar Balen (B), voor ons toch al een rit van z'on 130 kilometer, maar dat was de moeite waard.
Als je dan de hakselaar ziet is dat zeker de moeite en als je op de koop toe dan nog eens twee andere oldtimer mais teams aan het werk kan zien, dan is de dag zeker geslaagd!
Op de foto dus een Zetor 6718 met Veenhuis silagewagen.

deoudedoos.be/

Reacties

+3
16045HSX
Hele mooie foto. En zo te zien genieten vader en zoon volop in de familiehok👍.
+2
z6911
Mooie foto van een zetor in actie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6718 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!