Foto van een Kaweco bemester onze nieuwe bemester 5.2 m kaweco. Foto is geplaatst door van-engelenhoven op 14-01-2022 om 16:32:39, met 9 reacties.

Kaweco bemester

+1
van-engelenhoven
Foto van een Kaweco bemester onze nieuwe bemester 5.2 m kaweco

Reacties

+3
radium45
@van-engelenhoven Je moet even een soort van vork aan de tank maken waar de persslang tussen valt. Dan kan die niet omvallen als de zwaar wordt met mest. Zijn wel foto,s van te vinden hier ergens.
new holland koen
@radium45 Ik zou hem wel aan de injecteur maken dan.
Hebben wij idd ook op de bouwland injecteur en werkt wel mooi. Nadeel is wel dat de slang er vast in ligt dus niet omhoog komt als de tank leeg is, wat je dan mooi kunt zien in de spiegel.
+1
radium45
@new holland koen Ja kan ook, hadden hem hier aan de tanks zitten omdat met het wisselen van bemester de slang altijd aan de tank bleef zitten en met een KKV of M op de verdeler werd geknupt.
+1
van-engelenhoven
@radium45 zit al een ketting aan de bovenkant, en is tot nu altijd al goedgegaan
+1
radium45
@van-engelenhoven Wij sloegen hier soms door, hadden dus een gaffel met links en rechts en boven zelfs met kunststof rollen. Jaja, ik weet het...
van-engelenhoven
@radium45 hahahah dat is wel heel uitgebreid
+2
radium45
@van-engelenhoven Slang ging nooit kapot, haha
+2
new holland koen
@radium45 Zo zit t bij ons😉
Ook extra stuk oude slang er omheen voor het schuren.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kaweco bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!