Even de nieuwe maaier geprobeerd.. Foto is geplaatst door contitour op 05-03-2022 om 14:17:01, met 7 reacties.

Krone krone

contitour
Even de nieuwe maaier geprobeerd.

Reacties

+1
contitour
Krone ActiveMow 360
+1
Pieter Buren
@contitour wij hebben sinds juni vorig jaar de 320. Ook een 6 cilinder Ford ervoor. Maaier bevalt ons prima.
+1
contitour
@Pieter Buren Ik had eigenlijk ook een 280 of een 320 willen hebben, maar dit was een demomachine en dat scheelde meteen E2000 ofzo. De trekker trekt hem iig. prima en het valt me op hoe stil hij is vergeleken met mijn oude (versleten) niemeyer 320. Net een stukje "gazon" gemaaid, maar ik denk dat ie het ook wel goed zal doen in het hoge gras.
Pieter Buren
@contitour Was alweer vergeten hoe stil die was😅. Echt een genot. De directe aandrijving bevalt ons ook goed. De trekker gaat nu weer terug in toeren als die het zwaar krijgt (bij een kilometertje of 20 per uur). Wij hadden hiervoor één met v-snaar overbrenging. Die slipte wel eens door, ookal was de spanning goed. En de Krone maakt het ook niks uit als je nog een keer door het gemaaide maait. De vorige begon dan vaak bulten te maken, waar je met schudden dan weer last van had. De Lely splendimo die we daarvoor hadden was ook een goede maaier, maar die worden helaas niet meer gemaakt.
Albert Peters
Succes er mee
+1
Massey 2705
Mooie combinatie zo ! 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone krone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!