Foto van een John Deere 5125R. Mijn vader was steeds mij voor met balen halen, maar vandaag mijn eerste volle vracht met de nieuwe wagen. Met 17 balen een best gewicht voor de trekker en erg rustig na

John Deere 5125R

+1
JoramH
Foto van een John Deere 5125R. Mijn vader was steeds mij voor met balen halen, maar vandaag mijn eerste volle vracht met de nieuwe wagen. Met 17 balen een best gewicht voor de trekker en erg rustig naar huis gereden. Als het dichterbij was geweest dan had ik er 2 vrachtjes van gemaakt. Wagen is geremd, dat scheelt al wel veel gelukkig.

Reacties

+1
Jeroen-ford
Mooie wagen hoor!
17x 5 a 600 kg? Is ongeveer 10 ton. Moet ie makkelijk kunnen doen toch.?
Pieter Buren
@Jeroen-ford het is geen Ford nou😋.
tractorfan.nl/picture/1365261/…
25 ton exclusief trekker
MulderDeutz1
@Pieter Buren 25 ton? Zit er beton door de balen?
Pieter Buren
@MulderDeutz1 de wagens gaan er nog af. Dan kom je op 900kg per baal. We hebben ze wel eens boven de ton gehad.
Jeroen-ford
@Pieter Buren
Ongeveer 1000 kg per baal! De foto lijkt aardig zomers. Enig idee hoeveel ds er in zit?
+1
Pieter Buren
@Jeroen-ford is van augustus paar jaar terug. Ds weten we niet. We laten alleen de kuilbult bemonsteren.
+1
sjonnies
@Pieter Buren 25 ton en baken van 1000 kg geloof je zelf met zulke bandjes onder de wagen en trekker knijpt je behoorlijk door. Verder vindt ik de pakken net te strak die balen gaan over 50 % ds heen denk dat 600 kg per baal eerder komt
Pieter Buren
@sjonnies m'n vader heeft de wagens nog op de weegbrug gehad. En ik vind die balen niet echt strak. Waar de spanband zit is hij best ver ingedeukt.
+2
JoramH
@Jeroen-ford Hij trekt het ook makkelijk maar eigen gewicht van de trekker is niet zo hoog. Dat rijdt niet erg prettig om een smalle dijk.
Pieter Buren
@JoramH slachtedyk zeker?
+1
JoramH
@Pieter Buren jup, al ons land ligt bijna aan de slachtedyk, op zonnige zaterdagen wel eens lastig maar meestal lekker rustig.
JohnDeere5085
@Jeroen-ford is gek zat hoor. zon wagen drukt goed door, je heb niks geen gewicht extra op je trekker he

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 5125R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!